Transocean Sport

Om Transocean Sport

Transocean Sport er en specialbutik indenfor tennis, badminton, squash og padel. Vi har eksisteret siden 1976 og vores mærkesag har alle dage været at levere sublim service i øjenhøjde. Vores fysiske butik er placeret på Ulrikkenborg Allé 38, 2800 Kgs. Lyngby i et roligt område med gode parkeringsmuligheder, under 5 minutter fra Lyngby Station.

Stifter og ejer af firmaet, Arne Helver, har over 45 års erfaring fra branchen, og er i dag flankeret af Peter Lehwald, Morten Plougman, Johnny Sørensen og Jeppe Marsengo i butikken og på kontoret i Lyngby. Tilsammen gemmer der sig over 150 års erfaring blandt de ansatte, så man er sikret en service med fokus på at vejlede ud fra kundens behov. Derudover er vi eksperter i ketcheropstrengning.

I løbet af de sidste 20 år har Transocean Sport udvidet forretningen med en webshop, hvor kunderne har mulighed for at handle sikkert og nemt – rådgivningen kan man stadig ringe til butikken og få inden et køb foretaget på vores webshop.

Vores varesortiment er altid opdateret med de største brands og fedeste modeller, og vi matcher netpriser – hvilket sikrer kunderne, at de ikke finder varen billigere et andet sted.

Hvem gør hvad?

Arne Helver – Ejer og økonomiansvarlig
Morten Plougman – Direktør, butik og kontor
Johnny Sørensen – Daglig leder, butik
Peter Lehwald – Butik og kontor
Jeppe Marsengo – Butik og service
Tobias Holst-Christensen – Butik og service