Transocean Sport

Om Transocean Sport

Transocean Sport er en specialbutik indenfor tennis, badminton, squash og padel. Vi har eksisteret siden 1976 og vores mærkesag har alle dage været at levere sublim service i øjenhøjde. Vores fysiske butik er placeret på Ulrikkenborg Allé 38, 2800 Kgs. Lyngby i et roligt område med gode parkeringsmuligheder, under 5 minutter fra Lyngby Station.

Ejer af firmaet, Morten Plougmann, har over 30 års erfaring indenfor ketchersport, og er i dag flankeret af Arne Helver, Peter Lehwald, Johnny Sørensen, Azamat Sultanov, Jeppe Marsengo og Gustav Jandausch i butikken og på kontoret i Lyngby. Tilsammen gemmer der sig næsten 200 års erfaring blandt de ansatte, så man er sikret en service med fokus på at vejlede ud fra kundens behov. Derudover er vi eksperter i ketcheropstrengning.

I løbet af de sidste 20 år har Transocean Sport udvidet forretningen med en webshop, hvor kunderne har mulighed for at handle sikkert og nemt – rådgivningen kan man stadig ringe til butikken og få inden et køb foretaget på vores webshop.

Vores varesortiment er altid opdateret med de største brands og fedeste modeller, og vi matcher netpriser – hvilket sikrer kunderne, at de ikke finder varen billigere et andet sted.

Hvem gør hvad?

Morten Plougmann – Ejer og direktør

Arne Helver – Økonomiansvarlig

Johnny Sørensen – Daglig leder, butik

Peter Lehwald – Butik og kontor

Azamat Sultanov - Webansvarlig og butik

Gustav Jandausch - Butik og service

Jeppe Marsengo – Web og butik

Tobias Holst-Christensen – Butik og service