Om 3DSecure

To ekstra trin - for en sikkerheds skyld

Verified by Visa og MasterCard SecureCode giver dig øget sikkerhed, når du handler i internetforretninger, der er tilmeldt sikkerhedsstandarden.
 

Den øgede sikkerhed består af to dele:

  1. Din Verified by Visa kode/SecureCode, som du selv opretter. Koden sikrer, at kun du kan betale med dit kort, ligesom når du bruger din PIN-kode i en fysisk forretning. Du må ikke oplyse koden til andre. Når du bruger koden, mindskes risikoen for, at andre kan misbruge dit kort. Dermed øges den generelle sikkerhed ved handel på internettet.
  2. Din personlige oplysning, som du opretter samtidig med koden. Du ser din personlige oplysning, inden du skal indtaste din kode i forbindelse med et køb. Kun Nets har registreret din personlige oplysning.

 

Bliver du bedt om at indtaste din kode på en hjemmeside, hvor din personlige oplysning ikke er gengivet korrekt, skal du lukke siden ned uden at afgive din kode.

Du skal kun indtaste din Verified by Visa kode eller MasterCard SecureCode i forbindelse med køb på internettet, eller hvis du vil ændre din kode senere, og når din personlige oplysning er gengivet korrekt!


 

Få din kode
Opret din Verified by Visa kode/ MasterCard SecureCode - og du er klar til at handle

For at du kan handle i en internetforretning, der benytter den øgede sikkerhed, skal du først oprette din kode. Det kan du gøre på to måder:
 
  1. Via denne hjemmeside
  2. Du kan oprette dig allerede via denne hjemmeside
      
  3. Ved første køb
  4. Har du ikke oprettet en kode, inden du handler i en internetforretning, der benytter Verified by Visa eller MasterCard SecureCode, vil du blive bedt om at oprette en kode første gang, du foretager et køb.
 
Hvis du har flere forskellige Visa-kort (fx et Visa/Dankort og et Visa Electron) eller MasterCard (fx Et MasterCard og et Maestro), skal du oprette en personlig oplysning og en kode til hvert kort.

 

Købets forløb

Sådan foregår et køb

Når du har oprettet koden, vil du ved næste køb i en tilmeldt forretning blive bedt om at godkende handlen med din kode.  
  
Inden du indtaster din kode, skal du sikre dig, at din personlige oplysning er oplyst korrekt.
 

3 forsøg til at indtaste kode

Du har tre forsøg til at indtaste den rigtige kode. Herefter vil dit køb blive afvist. Har du glemt din kode, kan du ændre den inden dit 3. forsøg ved at trykke på knappen; "Glemt din kode/SecureCode?". Læs videre nedenfor.
 

Hvis du afvises efter 3 forkerte forsøg

Afvises dit køb efter 3. forkerte forsøg, bliver dit kort IKKE spærret. Du skal blot starte forfra med dit køb, og du vil få 3 nye forsøg til at indtaste den korrekte kode/SecureCode.
 

Har du glemt din kode?

Har du glemt din Verified by Visa kode eller MasterCard SecureCode, kan du gøre to ting:
 

Ændring af kode, mens du handler

Hvis du er i gang med at handle, men har glemt din kode, kan du trykke på knappen 'Glemt min kode/SecureCode'. For at få lov til at ændre din kode, skal du herefter besvare det spørgsmål, som du selv har stillet, med det rigtige svar.
 

Ændring af kode via tilmeldingsside

Har du glemt din kode, kan du også ændre den på tilmeldingssiden, som du har adgang til via denne hjemmeside. Her skal du indtaste dit kortnummer og trykke på knappen for glemt kode. Herefter vil du igen blive bedt om at svare på det spørgsmål, som du selv har stillet.
 

Kontakt

Svarer du forkert et antal gange på dit spørgsmål, vil du blive bedt om at kontakte enten Nets Kortservice eller dit pengeinstituts telefonservice for at få mulighed for at ændre din Verified by Visa kode eller MasterCard SecureCode igen. Telefonnummeret vil fremgå af den fejlmeddelelse, der bliver vist.