FORTRYDELSESFORMULAR
 
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende).
 
Til                  Transocean Sport A/S
                      Ulrikkenborg Alle 38
                      2800 Lyngby
 
                      Mail: info@transocean-sport.dk
 
 
 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gore
fortrydelsesretten gældende i forbindelse
med mit køb af følgende varer:
 
 
Bestilt d.:
 
 
Modtaget d.:
 
 
Navn:
Adresse:

 
 
Evt. ordrenummer:
 
 
Evt. fakturanummer:
 
 
Tilbageførselskonto:
 
 
Dags dato:
 
 

 


Fortrydelsesret/returret:
 
Alle varer (undtaget bestillingsvarer*)  kan returneres indtil 14 dage efter at du har modtaget varen.
Du kan inden for tidsfristen returnere varen eller skriftligt gøre os opmærksom på, at du ønsker at returnere varen ved brug af Fortrydelsesformularen. I sidstnævnte tilfælde skal du sende varen til os senest 14 dage efter at du har fremsendt Fortrydelsesformularen.
Du betaler selv returfragten.
Vi tilbagebetaler straks købesummen, til den konto du oplyser på Fortrydelsesskemaet, når vi har modtaget varen retur eller når du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret.
Hvis varen har været benyttet mere end det er tilladt i vores fysiske butik og varen derved ikke kan sælges som ny, tillader vi os at fratrække værdiforringelsen ved returneringen af købesummen. Fx kan en ketcher hvor plastfoliet  er taget af håndtaget ikke sælges igen som ny og der vil derfor være tale om en værdiforringelse. Udregningen af værdiforringelsen er forskellen mellem varens købspris og den pris vi vil kunne videresælge varen for med den pågældende forringelse.
I forbindelse med returnering af varen bærer du risikoen for varen indtil vi har modtaget den. Det betyder, at hvis pakken forsvinder eller går i stykker under transporten er det dig der hæfter for varen.
Vi refunderer ikke betalingsgebyr fra Nets ligesom vi heller ikke refunderer dyrere leveringsform ved det oprindelige køb, end hvad der er vores standardleveringsform.
 
*Bestillingsvarer.
Varer som er specielt fremstillet til dig. Fx en ketsjer som du tilvælger at få strenget op med en bestemt streng i en bestemt hårdhed.